Κέρκυρα: Διαρρήκτης συνελήφθη πριν ξεπουλήσει το κλοπιμαία

Κέρκυρα: Διαρρήκτης συνελήφθη πριν ξεπουλήσει το κλοπιμαία

Ο 35χρονος είχε «αδειάσει» από αποθήκη αντικείμενα αξίας μεγαλύτερης των 12.000 ευρώ

Κέρκυρα: Διαρρήκτης συνελήφθη πριν ξεπουλήσει το κλοπιμαία
Πρόλαβε να «σπρώξει» -άγνωστο σε ποιους- ένα μέρος από τα ακριβά αντικείμενα συνολικής αξίας 12.350 ευρώ που είχε κλέψει από την αποθήκη ενός σπιτιού στην περιοχή των Καρουσάδων στην Κέρκυρα ο 35χρονος Έλληνας δράστης.

Τα περισσότερα από τα ξυλουργικά μηχανήματα, τα εργαλεία και τα άλλα, όμως, βρέθηκαν στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Εσπερίων και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 35χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για τα «περαιτέρω».

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβε να χαρεί το ποδήλατο που έκλεψε από μια 42χρονη στο Αίγιο ο 33χρονος Έλληνας δράστης γιατί, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε ενώ το οδηγούσε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ το κλεμμένο ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

*** Άλλοι δύο μετασχηματιστές οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι σε ξύλινους στύλους στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας, καταστράφηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής αγνώστων «κυνηγών» χαλκού που τους προκάλεσαν ζημιές ύψους 9.000 ευρώ για να αρπάξουν το πολύτιμο μέταλλο. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή και αναζητούν τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης