Κέρκυρα: «Ποντικοί» άρπαξαν προϊόντα και χρήματα από επιχείρηση

Κέρκυρα: «Ποντικοί» άρπαξαν προϊόντα και χρήματα από επιχείρηση

Οι τέσσερις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της ασφαλείας και της ΟΠΚΕ

Κέρκυρα: «Ποντικοί» άρπαξαν προϊόντα και χρήματα από επιχείρηση
Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η διάρρηξη μιας εμπορικής επιχείρησης που έγινε μέρα- μεσημέρι στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, αλλά οι τέσσερις δράστες δεν μπόρεσαν να χαρούν τη λεία τους αφού εντοπίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τρεις από αυτούς.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 31,19 και 20 χρόνων οι οποίοι είχαν αρπάξει χρήματα και διάφορα προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην επιχείρηση. Ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμη 20χρονο Έλληνα συνεργό τους.

Κλείσιμο
*** Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Βόλο μια 24χρονη Ρουμάνα, αλλά όταν έκανε να φύγει οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι είχε κρύψει στην τσάντα και μέσα από τα ρούχα της διάφορα είδη διατροφής. Έτσι, την σταμάτησαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα είδη που αποδόθηκαν στο κατάστημα. Η νεαρή αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης