Αμαλιάδα: Ξύλο μεταξύ γονέων για ανήλικη που προκάλεσε τροχαίο!

Αμαλιάδα: Ξύλο μεταξύ γονέων για ανήλικη που προκάλεσε τροχαίο!

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν μέσα στο νοσοκομείο οι οικογένειες δυο ανήλικων κοριτσιών

Αμαλιάδα: Ξύλο μεταξύ γονέων για ανήλικη που προκάλεσε τροχαίο!
«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν μέσα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας οι οικογένειες δυο ανήλικων κοριτσιών, με αφορμή το τροχαίο που προκάλεσε η μια από αυτές οδηγώντας χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο του πατέρα της με αποτέλεσμα να πέσει σε μια κολώνα και να τραυματιστεί η ίδια!

Η 16χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο πριν καλά- καλά διανύσει 500 μέτρα και από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ η συνομήλικη φίλη της την οποία είχε πάρει μαζί της για να κάνουν βόλτα στην ευρύτερη περιοχή της Πηνείας δεν έπαθε τίποτε.

Κλείσιμο
Μάλιστα, την συνόδευσε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά εκεί έφτασαν έξαλλοι οι γονείς της!

Ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις από τον πατέρα της 16χρονης, επειδή της άφησε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά και τη ζωή της κόρης του.

Λόγο με το λόγο, οι δυο γονείς ήρθαν στα χέρια και έπεσαν αρκετές γροθιές εκατέρωθεν, πριν παρέμβουν γιατροί και νοσηλευτές για να χωρίσουν τους... πρώην -πλέον- φίλους! Πάντως, δεν χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών γιατί το επεισόδιο έληξε εκεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης