Πάργα: Συνελήφθη 36χρονος με ναρκωτικά, περίστροφο και στιλέτο

Πάργα: Συνελήφθη 36χρονος με ναρκωτικά, περίστροφο και στιλέτο

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Πάργα: Συνελήφθη 36χρονος με ναρκωτικά, περίστροφο και στιλέτο
Τίποτε δεν πρόλαβε να εξαφανίσει από όσα παράνομα είχε στο σπίτι του στην Πάργα ένας 36χρονος Έλληνας, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. για να κάνουν έρευνα μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει γι’ αυτόν.

Έτσι, βρέθηκαν αμέσως τα 84 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά και ένα μη λειτουργικό περίστροφο το οποίο κατείχε χωρίς την σχετική άδεια οπλοκατοχής και ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα». Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Έτοιμος να «σπρώξει» σε χρήστες ναρκωτικών τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,1 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ήταν ένας 44χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης