Βρούτσης: Ευθύνη της κυβέρνησης οι 30.000 χαμένες θέσεις εργασίας

Βρούτσης: Ευθύνη της κυβέρνησης οι 30.000 χαμένες θέσεις εργασίας

Κατά τον κ. Βρούτση, η αβεβαιότητα, η εξοντωτική φορολογία, η αύξηση των εισφορών και η παντελής απουσία μεταρρυθμίσεων, οδήγησαν σε ένα αρνητικό ρεκόρ στο ισοζύγιο για τη μισθωτή απασχόληση

Βρούτσης: Ευθύνη της κυβέρνησης οι 30.000 χαμένες θέσεις εργασίας
«Τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ και του ΟΑΕΔ αποδεικνύουν ότι η αγορά εργασίας στην Ελλάδα καταρρέει», αναφέρει ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, συμπληρώνοντας πως «οι 30.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης -μόνο τον Ιανουάριο-
δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης». 

Κλείσιμο
Κατά τον κ. Βρούτση, η αβεβαιότητα, η εξοντωτική φορολογία, η αύξηση των εισφορών και η παντελής απουσία μεταρρυθμίσεων, οδήγησαν σε ένα αρνητικό ρεκόρ στο ισοζύγιο για τη μισθωτή απασχόληση.

«Δυστυχώς, όμως υπάρχουν και χειρότερα», συνεχίζει και προσθέτει: «Τα δύο συνεχόμενα χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου πήραν κεφάλι και κυριάρχησαν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης». 

Καταλήγοντας, ο βουλευτής της ΝΔ παρατηρεί ότι «τα θύματα της ανεύθυνης και ανερμάτιστης πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ακόμη μια φορά, είναι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και ιδιαίτερα οι νέοι». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης