Απέδρασε Ρουμάνος από τις φυλακές Κορυδαλλού

Απέδρασε Ρουμάνος από τις φυλακές Κορυδαλλού

Επρόκειτο να αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες - Συνόδευε κάποιες φορές το φορτηγό που διανέμει το ψωμί σε δημόσια ιδρύματα ή νοσοκομεία

Απέδρασε Ρουμάνος από τις φυλακές Κορυδαλλού
Ρουμάνος απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, 50χρονος κρατούμενος, ρουμάνικης ιθαγένειας, απέδρασε σήμερα από την Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (ΚΑΥΦ) Κορυδαλλού, όπου κρατείτο για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης επρόκειτο να αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ η συμπεριφορά του μέχρι σήμερα δεν είχε κριθεί προβληματική.

Αναλυτικότερα, ο δραπέτης εργαζόταν στον φούρνο των φυλακών υπό καθεστώς ημιλεύθερης διαβίωσης, δηλαδή συνόδευε κάποιες φορές το φορτηγό που διανέμει το ψωμί (το οποίο παρασκευάζεται  εκτός των φυλακών), σε δημόσια ιδρύματα ή νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρουμάνος απέδρασε κατά την διάρκεια της διανομής του ψωμιού. Πάντως, να διευκρινιστεί ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν είναι κρατούμενος. Ο 50χρονος κρατείτο για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα, του είχε επιβληθεί ποινή 6 ετών και 8 μηνών και είχε εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης