Αρχηγός συμμορίας 31χρονη από την Πάτρα

Αρχηγός συμμορίας 31χρονη από την Πάτρα

Μαζί με έναν Ελληνα και έναν Αλβανό είχαν αποκομίσει πλούσια λεία από τη δράση τους

Αρχηγός συμμορίας 31χρονη από την Πάτρα
Μια νεαρή Ελληνίδα ήταν η «Μπόνι» που, μαζί με δυο... «Κλάιντ», έκλεβε τσάντες από γυναίκες και λήστευε ανήλικα παιδιά, την τελευταία εβδομάδα στην Πάτρα! Η 31χρονη γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με έναν 29χρονο Αλβανό, ενώ αναζητείται ο δεύτερος συνεργός της, ένας 36χρονος Έλληνας.

Το απόγευμα της Κυριακής, η 31χρονη μπήκε σε μια σχολή χορού και άρπαξε την τσάντα μιας 50χρονης που είχε μέσα ένα κινητό και ατομικά της έγγραφα. Λίγη ώρα αργότερα, ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος συνεργός της, άρπαξε την τσάντα μιας 61χρονης πεζής με 425 ευρώ, ένα κινητό και κάρτες τραπεζών. Ωστόσο, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.

Κλείσιμο
Από την έρευνα στο σπίτι της νεαρής, δεν βρέθηκαν μόνο τα κλοπιμαία από τις δυο τσάντες που άρπαξε, αλλά και άλλες τέσσερις τσάντες, μια ψηφιακή κάμερα, ένα κινητό,  δυο πορτοφόλια και ένα ζευγάρι γυαλιά που ερευνάται από πού τα έκλεψε και πώς! Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι η λησταρχίνα μαζί με τον 36χρονο συνεργό της είχαν ακινητοποιήσει πριν από μια εβδομάδα έναν ανήλικο πεζό χτυπώντας τον και με την απειλή μαχαιριού και είχαν αρπάξει το κινητό του!

Τόσο η 31χρονη, όσο και ο 29χρονος που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για ληστεία,  κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή, αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και ο 36χρονοςπου αναζητείται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης