Βίτσας: Η διαπραγμάτευση να κλείσει πριν τις Ολλανδικές εκλογές

Βίτσας: Η διαπραγμάτευση να κλείσει πριν τις Ολλανδικές εκλογές

Η συζήτηση περί Grexit και περί νομίσματος είναι κουτή είπε - Η κυβέρνηση δεν τρενάρει τις διαδικασίες

Βίτσας: Η διαπραγμάτευση να κλείσει πριν τις Ολλανδικές εκλογές
Με την άποψη ότι η διαπραγματευση για τη δεύτερη αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει άμεσα για να μην μπλέξει με τις εκλογές στην Ολλανδία συντάχθηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR o κ. Βίτσας είπε: «Δουλεύουμε για την πρώτη ημερομηνία που είναι η 20η Φεβρουαρίου. Στις 15 Μαρτίου στην Ολλανδία θα γίνουν εκλογές και θα είναι και προς το συμφέρον του κόμματος και της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει ο κύριος Ντάισελμπλουμ, αυτή η συμφωνία να έχει κλείσει μέχρι τότε. Όλοι πρέπει να εργαστούμε όσο σκληρά χρειάζεται».

Ο κ. Βίτσας σημείωσε ακόμα ότι «η συζήτηση περί Grexit και περί νομίσματος είναι κουτή» και ότι η κυβέρνηση δεν τρενάρει τη διαπραγμάτευση. «Εμείς έχουμε βάλει κάποιους στόχους.Το πρώτο είναι να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να υπάρχουν καινούργια μέτρα. Πρέπει να είναι καθαρό ότι συζητάμε για το 2019 και μετά, χωρίς να υπάρχουν καινούργια μέτρα.

Το δεύτερο είναι να μπουν σε μια διαδικασία τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, δηλαδή πως θα γίνει η διαχείριση του χρέους μεσοπρόθεσμα, γιατί η βραχυπρόθεσμη στην ουσία έχει λήξει.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης