Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Ροδόπη

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Ροδόπη

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο έκαναν έρευνες σε δυο σπίτια του 55χρονου στο Δροσερό και κατέσχεσαν 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 714,2 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Ροδόπη
Μπόλικη δουλειά είχαν οι σκύλοι ανιχνευτές της Δίωξης Ναρκωτικών στην Θράκη, αφού ξετρύπωσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών τόσο στο Δροσερό Ξάνθης όπου συνελήφθη ένας 55χρονος διακινητής, όσο και σε χωριό της Ροδόπης όπου συνελήφθησαν δυο αδέλφια.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο έκαναν έρευνες σε δυο σπίτια του 55χρονου στο Δροσερό και κατέσχεσαν 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 714,2 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Ο δράστης, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν και 470 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 43χρονος και η 49χρονη αδελφή του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 134 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,2 γραμμαρίων και δέκα λαθραία πακέτα τσιγάρων. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης άσκησε στα αδέλφια δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης