4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ:1ο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με 28 μετάλλια

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ:1ο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με 28 μετάλλια

Τα μεγάλα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάνε οι αριθμοί των βραβείων και των διακρίσεων!

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ:1ο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με 28 μετάλλια
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑπρωταγωνίστησε και φέτος στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ
, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα βραβεία μεταξύ όλων των άλλων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της χώρας μας.

Κλείσιμο
Οιταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστέςΕπισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑκλήθηκαν, για άλλη μια χρονιά, να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους ως ChefsκαιPastryChefs,πλαισιώνοντας αποκλειστικά τις Λέσχες Κρήτης, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Πελοποννήσου στην κουζίνα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα».
Και φυσικά, όταν ήρθε η ώρα να πάρουν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «GreekChef 2017», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της
ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες, αλλά και σπουδαστές από τις περισσότερες σχολές Μαγειρικής, τότε πολύ απλά σάρωσαν τα βραβεία, συγκεντρώνοντας 28 μετάλλια!

Δείτεόλους τους νικητές του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού GreekChef 2017 σε όλες τις κατηγορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης
ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι ηΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής!
Οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς(που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των πλέον σημαντικών εκθέσεων και διοργανώσεων), είναι ο «καθρέφτης» τωνκορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.
Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις στην ομάδα των top επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Σεπτέμβριο.

Κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή σήμερα, με ένα έναclick στο www.iekalfa.gr !

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης