Γρεβενά: Πρώτα εξαπάτησαν τον ηλικιωμένο και μετά τον έκλεψαν

Γρεβενά: Πρώτα εξαπάτησαν τον ηλικιωμένο και μετά τον έκλεψαν

Διπλό κακό βρήκε τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε στα νύχια ενός ζευγαριού απατεώνων

Γρεβενά: Πρώτα εξαπάτησαν τον ηλικιωμένο και μετά τον έκλεψαν
Διπλό κακό βρήκε έναν άτυχο ηλικιωμένο σε περιοχή των Γρεβενών που βρέθηκε στα νύχια ενός ζευγαριού απατεώνων που, αφού τον έπεισαν να τους δώσει χρήματα, δεν δίστασαν να κλέψουν και όλες τις οικονομίες του! Τα στοιχεία της γυναίκας αποκαλύφθηκαν, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ήταν πρωί στις 30 Ιανουαρίου, όταν οι δράστες χτύπησαν την πόρτα του 89χρονου και συστήθηκαν ως... υπάλληλοι δικαστηρίου! Του είπαν ότι το παιδί του χρειαζόταν χρήματα για να διεκπεραιώσει μια νομική του υπόθεση και κατάφεραν να του αποσπάσουν 250 ευρώ. Όμως, είδαν από ποιο δωμάτιο πήρε τα χρήματα και η γυναίκα φρόντισε να τον απασχολήσει, δίνοντας τη δυνατότητα στον συνεργό της να ψάξει και να αρπάξει από διάφορα σημεία 1.740 ευρώ!

Κλείσιμο
Οι δράστες εξαφανίστηκαν, αλλά από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκε η γυναίκα. Πρόκειται για μια 45χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αναγνωριστεί και ο άνδρας που την συνόδευε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης