Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο και έκλεψαν ποδήλατα στην Κέρκυρα

Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο και έκλεψαν ποδήλατα στην Κέρκυρα

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας, που έκαναν έρευνες στα σπίτια των τριών νεαρών και βρήκαν μεγάλο μέρος των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο και έκλεψαν ποδήλατα στην Κέρκυρα
Απέκτησε «ταυτότητα» το μπαράζ κλοπών που είχε γίνει την προηγούμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου στην Κέρκυρα. Πίσω του κρυβόταν μια σπείρα τριών νεαρών Ελλήνων στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Μάλιστα, δυο από αυτούς είναι ανήλικοι.

Υπό τις οδηγίες ενός 24χρονου συνεργού τους, οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 16 και 17 χρόνων παραβίασαν πρώτα ένα περίπτερο από το οποίο άρπαξαν 100 ευρώ, προϊόντα καπνού και ένα φορητό υπολογιστή αξίας 300 ευρώ και στη συνέχεια διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο έξι αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο υπαίθριο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Από αυτά άρπαξαν μόνο ένα ράδιο- cd, αλλά από τον ίδιο χώρο στάθμευσης έκλεψαν και δύο ποδήλατα. 

Κλείσιμο
Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας, που έκαναν έρευνες στα σπίτια των τριών νεαρών και βρήκαν μεγάλο μέρος των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία σε βάρος τους και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων του 16χρονου και του 17χρονου και διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης