Ηλεία: Εξαπάτησαν δυο ηλικιωμένες και τους πήραν μεγάλα ποσά

Ηλεία: Εξαπάτησαν δυο ηλικιωμένες και τους πήραν μεγάλα ποσά

Οι δράστες, που φαίνεται πως ήταν οι ίδιοι και στα δυο περιστατικά, πλησίασαν αρχικά με το αυτοκίνητό τους μια ηλικιωμένη πεζή στη Ζαχάρω Ηλείας και της συστήθηκαν ως φίλοι του γιου της, που τάχα τους έστειλε για να τους δώσει χρήματα

Ηλεία: Εξαπάτησαν δυο ηλικιωμένες και τους πήραν μεγάλα ποσά
«Χτενίζουν» τις περιοχές της Ηλείας οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τρεις απατεώνες που κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να πείσουν δυο ηλικιωμένες τις οποίες πλησίασαν σε διαφορετικές περιοχές ότι τα παιδιά τους χρειάζονταν άμεσα χρήματα και τους απέσπασαν συνολικά 4.600 ευρώ!

Οι δράστες, που φαίνεται πως ήταν οι ίδιοι και στα δυο περιστατικά, πλησίασαν αρχικά με το αυτοκίνητό τους μια ηλικιωμένη πεζή στη Ζαχάρω Ηλείας και της συστήθηκαν ως φίλοι του γιου της, που τάχα τους έστειλε για να τους δώσει χρήματα καθώς είχε επείγουσα οικονομική ανάγκη. Η γριούλα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, δέχθηκε να την πάνε στο σπίτι της και τους έδωσε 2.600 ευρώ, τα οποία οι απατεώνες άρπαξαν και έγιναν καπνός!

Κλείσιμο
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οι τρεις απατεώνες πλεύρισαν με το αυτοκίνητο μια άλλη ηλικιωμένη πεζή σε έναν δρόμο των Κρεστένων και ένας από αυτούς δήλωσε ότι ήταν ο λογιστής του γιου της, που δήθεν έπρεπε να τακτοποιήσει άμεσα μια οικονομική εκκρεμότητα. Και σε αυτή την περίπτωση, η άτυχη γυναίκα παρέδωσε 2.000 ευρώ στους δράστες οι οποίοι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης