Λήστευαν πεζούς και διανομείς φαγητού στην Άρτα

Λήστευαν πεζούς και διανομείς φαγητού στην Άρτα

Μέσα σε μια εβδομάδα έκανε πέντε ληστείες το «δίδυμο» των νεαρών κακοποιών

Λήστευαν πεζούς και διανομείς φαγητού στην Άρτα
Μέσα σε μια εβδομάδα έκανε πέντε ληστείες ένα «δίδυμο» νεαρών κακοποιών που χτυπούσαν πεζούς άνδρες και γυναίκες στους δρόμους της Άρτας, ενώ θύμα τους είχε πέσει και ένας διανομέας φαγητού. Οι περιγραφές τους, ωστόσο, οδήγησαν στα ίχνη τους την Ασφάλεια.

Από τις 28 Ιανουαρίου ως την περασμένη Παρασκευή, οι δυο Έλληνες ηλικίας 20 και 24 χρόνων επιτέθηκαν με γροθιές ή απειλές ή και τα δυο μαζί σε δυο 20χρονους και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν. Ο νεότερος σε ηλικία δρούσε και μόνος, καθώς αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού έναν 39χρονο χωρίς να τα καταφέρει και άρπαξε την τσάντα μιας 33χρονης με χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Μάλιστα, μαζί με άλλους συνεργούς του που αναζητούνται χτύπησαν έναν 23χρονο διανομέα φαγητού και άρπαξαν τα χρήματα που είχε μαζί του και τις… παραγγελίες που μετέφερε!

Κλείσιμο
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν μετά την έρευνα των αστυνομικών που κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για ληστείες σε βαθμό κακουργήματος και κλοπή.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλα περιστατικά, αλλά και για να ταυτοποιηθούν όσοι συμμετείχαν στην ληστεία του διανομέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης