Ζάκυνθος: Βρήκαν 40 κιλά χασίς στη θάλασσα του Λαγανά

Ζάκυνθος: Βρήκαν 40 κιλά χασίς στη θάλασσα του Λαγανά

Τα ναρκωτικά, που πιθανότατα είχαν ριφθεί στη θάλασσα από κάποιο σκάφος που είχε ξεκινήσει από τις αλβανικές αρχές, κατασχέθηκαν και διενεργείται προανάκριση

Ζάκυνθος: Βρήκαν 40 κιλά χασίς στη θάλασσα του Λαγανά
Τα έχασε ο κυβερνήτης ενός ιδιωτικού σκάφους που έπλεε στον κόλπο του Γέρακα στην θαλάσσια περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν είδε κοντά στο νησί Πελούζο έναν μεγάλο όγκο μέσα στο νερό. Όταν πλησίασε, διαπίστωσε ότι ήταν ένα αυτοσχέδιο δέμα και υποψιάστηκε ότι περιείχε ναρκωτικά.

Αμέσως ειδοποίησε από τον ασύρματο το Λιμενικό, πλωτό του οποίου έφτασε αμέσως στο σημείο που υπέδειξε ο κυβερνήτης και το πλήρωμά του παρέλαβε το ύποπτο δέμα. Μόλις το άνοιξαν οι λιμενικοί είδαν ότι περιείχε 25  δέματα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 39 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά, που πιθανότατα είχαν ριφθεί στη θάλασσα από κάποιο σκάφος που είχε ξεκινήσει από τις αλβανικές αρχές, κατασχέθηκαν και διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί αν αυτοί που τα μετέφεραν τα έριξαν σε προκαθορισμένο σημείο για να τα παραλάβουν οι συνεργάτες τους στην Ελλάδα, ή αν φοβήθηκαν τυχόν έλεγχο και τα ξεφορτώθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης