Μετανάστης στη Μόρια είχε κλεμμένο laptop

Μετανάστης στη Μόρια είχε κλεμμένο laptop

Ο αλλοδαπός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του το  laptop και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός το είχε κλέψει κατά την διάρκεια του προηγούμενου διημέρου

Μετανάστης στη Μόρια είχε κλεμμένο laptop
Με τους συγγενείς του στην Τυνησία συνομιλούσε μέσω διαδικτύου ένας 31χρονος μετανάστης στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όταν του έκαναν έλεγχο οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης που ερευνούσαν την κλοπή ενός φορητού υπολογιστή από το σπίτι ενός 52χρονου!

Ο αλλοδαπός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του το  laptop και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός το είχε κλέψει κατά την διάρκεια του προηγούμενου διημέρου. Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ το laptop κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Κλείσιμο
Εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου η 35χρονη Ελληνίδα που κατάφερε να απασχολήσει τον 38χρονο ιδιοκτήτη μιας καφετέριας στη Νέα Σαμψούντα της Πρέβεζας δίνοντας παραγγελία ή… φλερτάροντάς τον, ώσπου άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και έγινε άφαντη! Η κλοπή έγινε το πρωί της Τετάρτης και εξιχνιάστηκε την επομένη, ωστόσο η 35χρονη συνελήφθη πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκε μια 47χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κλέβει διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα τροφίμων της πόλης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης