Για δεύτερη μέρα αγρότες έκλεισαν τις εθνικές οδούς σε Λάρισα και Αίγιο

Για δεύτερη μέρα αγρότες έκλεισαν τις εθνικές οδούς σε Λάρισα και Αίγιο

Οι αγρότες υλοποίησαν την απόφαση τους, η οποία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, προβλέπει κλείσιμο της κεντρικής αρτηρίας στο Αργυροπούλι για λίγες ώρες - Θα επαναλάβουν και αύριο το απόγευμα το κλείσιμο της εθνικής οδού οι αγρότες του Αιγίου

Για δεύτερη μέρα αγρότες έκλεισαν τις εθνικές οδούς σε Λάρισα και Αίγιο
Σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης Αργυροπουλίου προχώρησαν λίγο μετά τις 18:30 οι αγρότες της Λάρισας που συμμετέχουν στο μπλόκο της Μελούνας.
 
Οι αγρότες υλοποιούν την απόφαση τους, η οποία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, προβλέπει κλείσιμο της κεντρικής αρτηρίας στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου για λίγες ώρες.
Η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, διεξαγόταν από παρακαμπτηρίους, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο δρόμος άνοιξε.
Κλείσιμο

Από την πλευρά τους, αγρότες της Αιγιάλειας, έκλεισαν την νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου και η κίνηση των αυτοκινήτων γινόταν από την παλαιά εθνική οδό. Επίσης λίγη ώρα αργότερα, οι αγρότες άνοιξαν το δρόμο.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχουν πάρει οι αγρότες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, θα επαναλάβουν και αύριο το απόγευμα το κλείσιμο της εθνικής οδού και στην συνέχεια θα πάρουν νέες αποφάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης