Συνέλαβαν όλους μαζί τέσσερις φυγόποινους απατεώνες στο Βόλο

Συνέλαβαν όλους μαζί τέσσερις φυγόποινους απατεώνες στο Βόλο

Τέσσερα μέλη σπείρας Ελλήνων που είχαν καταδικαστεί για μια σειρά από απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στη Λάρισα συνελήφθησαν στον Βόλο

Συνέλαβαν όλους μαζί τέσσερις φυγόποινους απατεώνες στο Βόλο
Όλα μαζί συνελήφθησαν στο Βόλο τα τέσσερα μέλη μιας σπείρας Ελλήνων που είχαν καταδικαστεί για μια σειρά από απάτες σε βάρος ηλικιωμένων τις οποίες είχαν διαπράξει στη Λάρισα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε τον εγκλεισμό τους στη φυλακή.

Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες ηλικίας 37 ως 40 χρόνων είχαν κριθεί ένοχοι για απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και είχαν καταδικαστεί ο καθένας σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων με αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας. 

Κλείσιμο
*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων της Ρόδου για κλοπή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα στον οποίο είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης πέντε μηνών. Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού στη Δημοτική Ενότητα Κρεμαστής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή αν δεν την εξαγοράσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης