Πεζός μετέφερε επτά κιλά χασίς από την Αλβανία

Πεζός μετέφερε επτά κιλά χασίς από την Αλβανία

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 56χρονο τη στιγμή που επιτηρούσε δύο σάκους σε μια ερημική περιοχή και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν

Πεζός μετέφερε επτά κιλά χασίς από την Αλβανία
Περίμενε τους παραλήπτες των ναρκωτικών που είχε μεταφέρει πεζός από την πατρίδα του μέσα από ορεινά μονοπάτια της μεθορίου ένας 56χρονος Αλβανός, αλλά αντί γι' αυτούς έφτασαν στο σημείο του ραντεβού στο Καλπάκι Ιωαννίνων οι... αστυνομικοί της Ομάδας Συνοριακής Δράσης!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 56χρονο τη στιγμή που επιτηρούσε δύο σάκους σε μια ερημική περιοχή και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Μόλις άνοιξαν τους σάκους, βρήκαν μέσα τρία δέματα τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 800 γραμμαρίων και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Μαζί με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν 50 ευρώ και ένα κινητό που είχε μαζί του ο αλλοδαπός, ο οποίος παρελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα με σκοπό τη διακίνηση. Οι έρευνες για να βρεθούν οι παραλήπτες του χασίς συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης