Ηράκλειο: Βγήκαν από το πλοίο με 20 κιλά λαθραίου καπνού

Ηράκλειο: Βγήκαν από το πλοίο με 20 κιλά λαθραίου καπνού

Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν το πορτ μπαγκαζ του οχήματος, βρήκαν μέσα δύο τσουβάλια τα οποία περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 20 κιλών και 400 γραμμαρίων, χωρίς ενδείξεις προέλευσης και δίχως την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης

Ηράκλειο: Βγήκαν από το πλοίο με 20 κιλά λαθραίου καπνού
Οι κινήσεις των επιβατών ενός αυτοκινήτου στην περιοχή του λιμανιού του Ηρακλείου, μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής, φάνηκαν ύποπτες στους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκαζ του οχήματος, βρήκαν μέσα δύο τσουβάλια τα οποία περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 20 κιλών και 400 γραμμαρίων, χωρίς ενδείξεις προέλευσης και δίχως την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο 39χρονος οδηγός και ο 21χρονος συνεπιβάτης συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση.

Κλείσιμο
Τα τσουβάλια με τον λαθραίο καπνό κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ηρακλείου, όπου υπολογίστηκε ότι οι προβλεπόμενοι φόροι και δασμοί που δεν είχαν καταβληθεί φτάνουν τα 4.666,75 ευρώ! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης