Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε μεγάλη κλοπή που έγινε το 2014

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε μεγάλη κλοπή που έγινε το 2014

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει από ηλικιωμένο ζευγάρι το ποσό των 24.000 ευρώ - Ταυτοποιήθηκε ένας 56χρονος τσιγγάνος και αναζητούνται οι συνεργοί του

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε μεγάλη κλοπή που έγινε το 2014
Όσα χρήματα είχε μαζέψει σε όλη του τη ζωή ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που απέφευγαν να τα καταθέσουν στις τράπεζες υπό τον φόβο του “κουρέματος”, έγιναν καπνός μέσα σε λίγα λεπτά όταν στο σπίτι τους στη περιοχή Κοπανάκι Μεσσηνίας έφτασαν τρεις τσιγγάνοι που δήθεν πωλούσαν κουβέρτες!

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν οι ηλικιωμένοι διάλεγαν εμπορεύματα από αυτά που τους έδειξαν οι υποτιθέμενοι πλανόδιοι. Την ίδια ώρα, ένας από αυτούς προφασίστηκε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, μπήκε στο σπίτι και έψαξε ανενόχλητος συρτάρια και ντουλάπια, ώσπου ανακάλυψε τέσσερις φακέλους αλληλογραφίας στους οποίους το ζευγάρι φύλαγε 24.000 ευρώ! Μάλιστα, “βούτηξε” και τρία βιβλιάρια καταθέσεων και την ταυτότητα της ηλικιωμένης.

Κλείσιμο
Η κλοπή με την ιδιαίτερα πλούσια λεία εξιχνιάστηκε σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, καθώς από τα αποτυπώματά του αναγνωρίστηκε ο φυσικός αυτουργός της. Πρόκειται για έναν 56χρονο τσιγγάνο από τα Τρίκαλα, σε βάρος του οποίου και των αγνώστων συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης