Νεαρός κυκλοφορούσε οπλισμένος στα Χανιά

Νεαρός κυκλοφορούσε οπλισμένος στα Χανιά

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκε πάνω στον 29χρονο οδηγό ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα γεμάτο φυσίγγια

Νεαρός κυκλοφορούσε οπλισμένος στα Χανιά
«Ραντεβού» με... αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Χανίων είχε ένας ένοπλος νεαρός Έλληνας που βρέθηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο σημείο όπου είχαν στήσει μπλόκο σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για έλεγχο και να αποκαλυφθεί ότι οπλοφορούσε παράνομα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκε πάνω στον 29χρονο οδηγό ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα γεμάτο φυσίγγια για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής και οπλοφορίας κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση που ερευνά αν είναι μπλεγμένος σε ύποπτες υποθέσεις.

Κλείσιμο
Το πιστόλι κατασχέθηκε και εστάλη στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ο 29χρονος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης