Ηράκλειο: Συνελήφθησαν νεαροί που διέρρηξαν κατάστημα

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν νεαροί που διέρρηξαν κατάστημα

Βρήκαν στην ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν νεαροί που διέρρηξαν κατάστημα
Την αργία των Θεοφανίων είχαν εκμεταλλευτεί δυο νεαροί Έλληνες για να διαρρήξουν το κατάστημα ενός 37χρονου στο Ηράκλειο, υπολογίζοντας ότι οι εισπράξεις των εορταστικών ημερών θα βρίσκονταν μέσα καθώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε προλάβει να τις καταθέσει σε τράπεζα.

Πράγματι, βρήκαν στην ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που εξακρίβωσαν ότι δράστες ήταν ένας 27χρονος και ένας 28χρονος, αλλά δεν τους συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
*** Και στην Κόρινθο εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας η κλοπή που έγινε το περασμένο Σάββατο σε βάρος ενός κατοίκου της πόλης και διαπιστώθηκε ότι μια από τους δράστες ήταν μια γυναίκα ηλικίας... 64 χρόνων! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

*** Σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα για την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ένα κατάστημα ρούχων στην Πάτρα, όπου οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα και έκλεψαν εμπορεύματα . Οι άνδρες της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση, ενώ συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τον χώρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης