Φυτείες υδροπονικής κάνναβης σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Φυτείες υδροπονικής κάνναβης σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Ένας 33χρονος και ένας 51χρονος είχαν στήσει θερμοκήπια στις οικίες τους

Φυτείες υδροπονικής κάνναβης σε Βόλο και Θεσσαλονίκη
Οι καιρικές συνθήκες και η εποχή δεν επιτρέπουν την καλλιέργεια κάνναβης σε εξωτερικούς χώρους, όμως ένας 33χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και ένας 51χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης είχαν βρει τη λύση στήνοντας θερμοκήπια στα σπίτια τους!

Ο πρώτος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Βόλου και συνελήφθη, όταν ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής βρήκε το δωμάτιο του σπιτιού του που είχε διαμορφώσει ως θερμοκήπιο με σωλήνα αεραγωγού, φίλτρο άνθρακα- αέρα, ένα ηλεκτρικό μοτέρ προώθησης αέρα, έναν λαμπτήρα φωτισμού, έναν ανεμιστήρα, μία ανακλαστική μεμβράνη προστασίας με μεταλλικές ράβδους για στηρίγματα, έναν μετασχηματιστή και έναν αυτόματο χρονοδιακόπτη!

Κλείσιμο
Μέσα, ο 33χρονος καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν εννέα συσκευασίες με 63,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης MDMA, μικροποσότητες σπόρων κάνναβης, ναρκωτικά χάπια άγνωστης σύνθεσης, δύο τρίφτες και μία ζυγαριά. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Από το Κιλκίς ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που αναζητούσαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ένας 51χρονος καλλιεργούσε κάνναβη με την υδροπονική μέθοδο και τον εντόπισαν στην Θεσσαλονίκη! Στην αυτοσχέδια εγκατάσταση κατασχέθηκαν ο ειδικός εξοπλισμός με τους λαμπτήρες και ένα θερμόμετρο μαζί με 20 πλαστικά δοχεία σε καθένα από τα οποία καλλιεργούσε από ένα χασισόδεντρο ύψους 0,40 εκατοστών. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και μικροποσότητα χασίς και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης