ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης πλειοδοτών για τα πέντε ακίνητα

ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης πλειοδοτών για τα πέντε ακίνητα

Πρόκειται για ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).

ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης πλειοδοτών για τα πέντε ακίνητα
Ολοκληρώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η ανάδειξη των πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).
 
Ειδικότερα, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

Κλείσιμο
- Για την πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στον Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής, η εταιρεία με την επωνυμία «ULTRASTROY EOOD», με προσφορά ύψους 3.100.700 ευρώ.

- Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας, επί της οδού Αριστομένους 11-13, η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ.

- Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Αττικής (ΧΕΥ 9), ο δήμος Χαλανδρίου, με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ.

- Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ' αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας, η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.», με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.

- Για τη μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Αττικής (ΧΕΥ 8), ο Δήμος Χαλανδρίου, με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης