Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά στο Αγρίνιο

Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά στο Αγρίνιο

Oι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 16χρονου όπου βρήκαν πέντε  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,8 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς

Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά στο Αγρίνιο
Δυο ανήλικα παιδιά, άγνωστα μεταξύ τους, συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες στο Αγρίνιο με ναρκωτικά στην κατοχή τους και μάλιστα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τα διέθεταν σε αγοραστές έναντι αμοιβής! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν και τους γονείς τους.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 16χρονου όπου βρήκαν πέντε  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,8 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς! Μαζί με τον ανήλικο, συνελήφθησαν ο πατέρας και η μητέρα του, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη ένας 17χρονος στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μια σιδερογροθιά που του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής! Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τη μητέρα του που κατηγορείται για την πλημμελή εποπτεία του. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν πώς και από ποιους προμηθεύτηκαν οι ανήλικοι τα ναρκωτικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης