Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Κλείσιμο

1. Την εφημερίδα

2. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα “Το δάγκωμα του φιδιού” της Μαρίας Τσιρωνά

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

το  τολμηρό μυθιστόρημα

της Μαρίας Τσιρωνά

“Το δάγκωμα του φιδιού”

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Όταν αποχωρούν οι παραθεριστές από ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί, τα απωθημένα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο έρωτας, η σωματική έξαψη, η λαγνεία αλλά και το μίσος δεν κρύβονται πια.

Αυτή την Κυριακή, το τολμηρό μυθιστόρημα «Το δάγκωμα του Φιδιού» της Μαρίας Τσιρωνά είναι στο ΘΕΜΑ!

Φθινόπωρο στην Πάρο και μαζί με την περίοδο των διακοπών φαίνεται ότι τελειώνει και η αθωότητα όλων των ηρώων του μυθιστορήματος «Το δάγκωμα του Φιδιού». Το μόνο που δεν φαίνεται να τελειώνει, όμως, είναι το καλοκαίρι, εκείνη η ιδιαίτερη φλόγα που κάνει τα υπόγεια πάθη να φουντώνουν. Η Μαρία Τσιρωνά αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη με μυστικά και θαμμένες επιθυμίες, παλιούς λογαριασμούς και ανοιχτές κόντρες. Παρόλ' αυτά, το βιβλίο της δεν είναι ούτε θρίλερ, ούτε δράμα, ούτε ερωτικό μυθιστόρημα -αν και θα έλεγε κανείς πως είναι όλα αυτά μαζί, συν κάποιες εκρηκτικά αισθησιακές περιγραφές όπως η ακόλουθη: «Τι κάνω εδώ; αναρωτιέμαι θυμωμένος, προσπαθώντας να με συνεφέρω. Σχεδόν τα καταφέρνω κι ετοιμάζομαι να φύγω. Τότε συμβαίνει κάτι.

 Ο άντρας απλώνει το χέρι, σπρώχνει τη Σοφία στον τοίχο της εκκλησίας κι ύστερα πέφτει πάνω της. Κολλά πάνω της με τέτοιο τρόπο, ώστε, αν δεν ήξερα πως εκεί πάνω βρίσκονται δύο άτομα, θα πίστευα πως αυτό που βλέπω είναι η σκικά ενός και μόνο ανθρώπου. Νομίζω πως πνίγομαι. Κοιτάζω τις δύο σκιές. Δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες, έτσι όμως όπως εκείνη είναι κολλημένη στον τοίχο, καταλαβαίνω ότι ο άντρας την έχει σηκώσει, της έχει ανοίξει τα πόδια, έχει μπει μέσα της, κι εκείνη έχει τυλιξει τα πόδια της γύρω του. Παρακολουθώ τις ρυθμικές τους κινήσεις, διακρίνω την αλλαγή στη στάση τους. Για λίγο δεν κουνιέται κανείς. Κανείς από τους τρεις μας».

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το τολμηρό μυθιστόρημα «Το δάγκωμα του Φιδιού» της Μαρίας Τσιρωνά.

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!



3. Τη συγκλονιστική ταινία “Σκοτεινός τόπος”,

 

Θέλεις μία ταινία που θα σου κόψει την ανάσα;

Αυτή την Κυριακή

έχεις ΘΕΜΑ!

“Σκοτεινός τόπος”

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Στη σκιά της φρίκης ενός φονικού που συνέβη πριν από τριάντα χρόνια, η ηρωίδα της ταινίας προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη ζωή της -αλλά και να αποκαλύψει τον αληθινό δράστη.

Η συγκλονιστική ταινία «Σκοτεινός Τόπος» με την Σαρλίζ Θερόν αυτή την Κυριακή είναι στο Πρώτο ΘΕΜΑ!

Η Λίμπι Ντέι είναι μια γυναίκα που μοιάζει να βρίσκεται σε μια διαρκή περιπλάνηση, η ζωή της είναι ένα ατελείωτο ταξίδι χωρίς προορισμό -αλλά και χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον. Μια ανείπωτη τραγωδία στοιχειώνει την ψυχή της και της απαγορεύει να έχει μια, έστω και υποτυπωδώς, «φυσιολογική» ζωή. Ως παιδί η Λίμπι μεγάλωνε ανέμελη και ανύποπτη στην φάρμα της οικογένειάς της, στην ύπαιθρο έξω από το Κάνσας. Όμως αυτή η ειδυλλιακή εικόνα έγινε χίλια κομμάτια όταν οι δικοί της δολοφονήθηκαν άγρια μέσα στο σπίτι τους. Η Λίμπι ήταν τότε μόλις οκτώ ετών και το στυγερό έγκλημα τη σημάδεψε για πάντα, ιδιαίτερα, δε, εφόσον ως δράστης συνελήφθη ο αδελφός της, Μπεν, ο οποίος και καταδικάστηκε -κυρίως εξαιτίας της δικής της κατάθεσης.

Η ταινία συναντά τη Λίμπι περίπου τριάντα χρόνια μετά το φονικό, όταν πλέον έχει συνηθίσει να βιοπορίζεται δίνοντας διαλέξεις και λαμβάνοντας διάφορες «χορηγίες». Ξαφνικά, ένας άγνωστος, ονόματι Λάιλ Γουέρθ, προσκαλεί την Λίμπι Ντέι να επισκεφτεί το «
Kill Club», μια λέσχη ερασιτεχνών ερευνητών. Πρόκειται για έναν κύκλο ανθρώπων που ανοίγουν ξανά από την αρχή διάφορες πολυσυζητημένες περιπτώσεις εγκλημάτων, οι οποίες έχουν κλείσει οριστικά σύμφωνα με την επίσημη δικαιοσύνη. Έτσι, η Λίμπι πείθεται να επιστρέψει στο παρελθόν της, στον τόπο της σφαγής, εκεί όπου, κατά κάποιο τρόπο, χάθηκε και η δική της ζωή. Η περιέργεια, η αναζήτηση των πραγματικών ενόχων, η εκδίκηση, ο φόβος, η ίδια η παράνοια του αποτρόπαιου φονικού μαγνητίζουν την Λίμπι Ντέι, την οποίαν ενσαρκώνει εκπληκτικά η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν. Σε ένα φιλμ που, χάρη στην πλοκή και την ατμόσφαιρα μυστηρίου, κόβει κυριολεκτικά ανάσες.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!




4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για δυο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 15 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ” - θέατρο Λαμπέτη

“ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – ΘΕΑΤΡΟ Δ. ΧΟΡΝ

Αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Δευτέρα 16/01/2017 έως και την Κυριακή 22/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/1/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα”

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ Αύγουστοςτου Tracy Letts (August:Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.






5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Ελένη Τσολάκη

«Θα κάνω οικογένεια με γνώμονα την καρδιά, όχι το χρόνο». Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει στο People για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει νέα εκπομπή, απαντάει σε εκείνους που επικρίνουν τη στήλη του καιρού, εξηγεί πώς η σχέση της την έχει ωριμάσει και γιατί

δεν θέλει ακόμα να παντρευτεί.​

Η επανάσταση των φύλων

Η ιστορία της 9χρονης Avery Jackson που έγινε εξώφυλλο στο National Geographic και είναι τρανς. Τι είναι η ασυμφωνία φύλου, ποια είναι η άποψη των ειδικών που μιλούν στο People, τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και τι στην Ελλάδα.

Κέλλυ Σακάκου

Το «αντίο» στην εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής τηλεόρασης, που διακρίθηκε για το ήθος αλλά και τον επαγγελματισμό της. O Τάσος Μπιρσίμ, η Νανά Παλαιτσάκη και ο Νίκος Μαστοράκης μοιράζονται άγνωστες ιστορίες με τους αναγνώστες του People.

Διαιτητικα tips, ​ για να χάσεις γρήγορα τα κιλά των γιορτών

Οι γιορτές φεύγουν, τα περιττά κιλά μένουν; Εννέα αγαπημένες Ελληνίδες​, η Δούκισσα Νομικού, η Ελένη Πετρουλάκη, η Έλενα Τσαβαλιά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαντώ Γαστεράτου, η Μάντυ Περσάκη​, η Πηνελόπη Πλάκα και η Αντωνία Καλλιμούκου αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους, προκειμένου να επανέλθουν γρήγορα σε φόρμα.

Golden Globes 2017

Οι πιο εντυπωσιακές και καλόγουστες εμφανίσεις της εντυπωσιακής βραδιάς. Ό, τι συνέβη στα παρασκήνια, όσα δεν «έπιασαν» οι κάμερες.

Οι ​5 ​Ελληνίδες Kill Bill ​ φεύγουν για Τόκιο!​

Η επίλεκτη ομάδα ΜΜΑ (συνδυασμός πολεμικών τεχνών) διεκδικεί την πρωτιά στο μεγάλο τουρνουά ​Seiza , που γίνεται στην Ιαπωνία και τα πέντε κορίτσια μιλούν στο People για την προετοιμασία τους, τη ζωή στα γυμναστήρια και τις μεγάλες μάχες στους αγωνιστικούς χώρους.

Χρήστος Βασιλόπουλος

«Δεν έχω ​ζήσει ακόμα το μεγάλο έρωτα». Επτά χρόνια μετά τη φυγή από την Ελλάδα, ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τις προκλήσεις στο Λος Άντζελες, την κολλητή παρέα που κάνει με τους Έλληνες συναδέλφους του εκεί, τις πολλές απογοητεύσεις από τις απορρίψεις και το κυνήγι του μεγάλου ρόλου.

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :



1. Την εφημερίδα.

2.  Μία δωροεπιταγή  6 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

Αυτή την Κυριακή

το ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο 6 ευρώ

για τα ψώνια σας από τα My Market!

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

μία Δωροεπιταγή 6 €

MONO στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά – Δωροεπιταγή 6 ευρώ στην απλή έκδοση (2  ευρώ)!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, αυτή την Κυριακή, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 16/1/2017 έως και το Σάββατο 21/1/2017 και να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

Εξαργυρώστε έως τρεις δωροεπιταγές ανά εβδομάδα.
Σημαντική καινοτομία της  προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 6€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 12€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 18€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Είναι πολύ σημαντικό  το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 6€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά –

Μην το χάσετε!

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για δυο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 15 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ” - θέατρο Λαμπέτη

“ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – ΘΕΑΤΡΟ Δ. ΧΟΡΝ

Αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Δευτέρα 16/01/2017 έως και την Κυριακή 22/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/1/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα”

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ Αύγουστοςτου Tracy Letts (August:Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης