Βρήκαν τα κλεμμένα κοσμήματα στην Κέρκυρα

Βρήκαν τα κλεμμένα κοσμήματα στην Κέρκυρα

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους!

Βρήκαν τα κλεμμένα κοσμήματα στην Κέρκυρα
Τυχερή στάθηκε μια γυναίκα από την Κέρκυρα που είχε κεραυνοβοληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν επέστρεψε στο σπίτι της από το ρεβεγιόν και διαπίστωσε ότι την είχαν «επισκεφθεί» διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν αρπάξει 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ.

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους! Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 60χρονος και δυο νεαροί ηλικίας 18 και 19 χρόνων, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κλείσιμο
*** Δύο κλοπές που είχαν γίνει τον Οκτώβριο του 2016 σε ένα κατάστημα και ένα σπίτι στην Πιερία με συνολική λεία 200 ευρώ, μία ηλεκτρονική συσκευή και κοσμήματα αξίας 600 ευρώ, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης