Αλκοολόμετρα από την Τροχαία σε οδηγούς των Χανίων και του Ηρακλείου

Αλκοολόμετρα από την Τροχαία σε οδηγούς των Χανίων και του Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της συμβολικής πρωτοβουλίας δόθηκαν συστάσεις για την αποφυγή της κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με την οδήγηση

Αλκοολόμετρα από την Τροχαία σε οδηγούς των Χανίων και του Ηρακλείου
Αλκοολόμετρα μιας χρήσης μοίρασε δωρεάν σε οδηγούς η Τροχαία Χανίων ενόψει του τριημέρου των Φώτων. Στο πλαίσιο της συμβολικής πρωτοβουλίας της Τροχαίας δόθηκαν συστάσεις για την αποφυγή της κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με την οδήγηση.

«Το Τμήμα Τροχαίας Χανίων σε συνδυασμό με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης διανέμει αλκοολόμετρα στους φίλους οδηγούς σε μια συμβολική κίνηση ώστε να τους αποτρέψει να οδηγήσουν υπό την επήρεια μέθης. Παροτρύνουμε τους οδηγούς να μην οδηγήσουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ καθώς είναι μια συμπεριφορά άκρως επικίνδυνη για όλους τους χρήστες των οδών»,
Κλείσιμο
επεσήμανε σχετικά ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Γιάννης Βλαχάκης και πρόσθεσε ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Η ίδια δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα και στο Ηράκλειο. 

Κλιμάκια της Τροχαίας που βρέθηκαν στη λεωφόρο Καζαντζίδη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, ευχήθηκαν στους διερχόμενους οδηγούς χρόνια πολλά και τους έδωσαν αλκοολόμετρα μιας χρήσης, υπενθυμίζοντας τους κινδύνους στην οδήγηση από την κατανάλωση αλκοόλ.
 


Πηγή: haniotika-nea.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης