Πήγαν για κυνήγι με τα παράνομα όπλα των γονιών τους!

Πήγαν για κυνήγι με τα παράνομα όπλα των γονιών τους!

Ούτε άδεια θήρας, αλλά ούτε και άδεια οπλοκατοχής διέθεταν δυο νεαροί, ενώ και οι γονείς του δεν διέθεταν τις σχετικές άδειες

Πήγαν για κυνήγι με τα παράνομα όπλα των γονιών τους!
Ούτε άδεια θήρας, αλλά ούτε και άδεια οπλοκατοχής διέθεταν δυο νεαροί που πήγαιναν για κυνήγι στην περιοχή Λουτρό της Αμφιλοχίας, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Το χειρότερο, όμως, ήταν πως ούτε οι γονείς τους διέθεταν άδειες για τα όπλα!

Οι αστυνομικοί βρήκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου τα δύο κυνηγετικά όπλα που δεν ήταν στο όνομα του 20χρονου οδηγού και του 17χρονου φίλου του κι έτσι τους συνέλαβαν. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα Αμφιλοχίας, όπου έφτασε ο πατέρας του 17χρονου ο οποίος συνελήφθη για κατοχή αδήλωτου όπλου και παρέδωσε ένα ακόμη, για το οποίο επίσης δεν διέθετε άδεια!

Κλείσιμο
Οι τρεις μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο πατέρας του 20χρονου, που και αυτός δεν είχε άδεια για το όπλο του! Μάλιστα, αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί, αλλά δεν βρέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης