Ημαθία: Τρεις γυναίκες και ένα παιδί ξάφρισαν πλήθος συσκευές!

Ημαθία: Τρεις γυναίκες και ένα παιδί ξάφρισαν πλήθος συσκευές!

Απασχολούσαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν τάμπλετ, λαπτοπ, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και ηλεκτρικά σκουπάκια συνολικής αξίας 4.000 ευρώ

Ημαθία: Τρεις γυναίκες και ένα παιδί ξάφρισαν πλήθος συσκευές!
Ήταν γεμάτο κόσμο που έκανε τα τελευταία ψώνια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και αυτό εκμεταλλεύτηκε μια «θηλυκή» συμμορία στην οποία συμμετείχε ένα ανήλικο παιδί, για να αρπάξουν πλήθος ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές!

Οι Ελληνίδες δράστιδες ηλικίας 34, 36 και 47 χρόνων και ο ανήλικος κατάφεραν να απασχολήσουν τους ήδη απασχολημένους υπαλλήλους και άρπαξαν διάφορα τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και ηλεκτρικά σκουπάκια συνολικής αξίας 4.000 ευρώ! Βγήκαν τρέχοντας από το μαγαζί, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν αφήσει σε κοντινό σημείο και εξαφανίστηκαν.

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Νάουσας και δεν άργησαν να εντοπιστούν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον 51χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, όμως δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης