Ένοπλος Βούλγαρος συνελήφθη στον Έβρο

Ένοπλος Βούλγαρος συνελήφθη στον Έβρο

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Τυχερού όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε

Ένοπλος Βούλγαρος συνελήφθη στον Έβρο
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τους Βούλγαρους που περνούν οπλισμένοι στο ελληνικό έδαφος από τα σύνορα στον Έβρο. Ένας, ακόμη, συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Τυχερού όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και ένα λοστό μήκους 0,50 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα. Ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη διερευνά αν ήταν μπλεγμένος σε άλλες παρανομίες επί ελληνικού εδάφους.

Κλείσιμο
*** Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη μέρα- μεσημέρι στο Αγρίνιο ένας 47χρονος Έλληνας, όταν τον ακινητοποίησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και βρήκαν στις τσέπες του έναν σουγιά ο οποίος κατασχέθηκε. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης