Βόλος: Πλήρωσε για κινητό και του έστειλαν... «κλώνο»!

Βόλος: Πλήρωσε για κινητό και του έστειλαν... «κλώνο»!

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ένας 42χρονος που ανταποκρίθηκε στην αγγελία για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου 

Βόλος: Πλήρωσε για κινητό και του έστειλαν... «κλώνο»!
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ένας 42χρονος που ανταποκρίθηκε στην αγγελία για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου την οποία εντόπισε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών στο Ίντερνετ και πλήρωσε για να το αποκτήσει. Αυτό που παρέλαβε έμοιαζε με αυτό που ζήτησε, αλλά τελικά ήταν... «μαϊμού»! 

Όπως κατήγγειλε ο 42χρονος κάτοικος Βόλου στην τοπική Ασφάλεια, είχε έρθει στις αρχές Δεκεμβρίου σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φερόμενο ως πωλητή του κινητού και είχαν συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό των 350 ευρώ, πράγμα που έκανε καταθέτοντας τα χρήματα μέσω ταχυδρομικής επιταγής.

Κλείσιμο
Όμως, όταν παρέλαβε το δέμα στις 8 Δεκεμβρίου, διαπίστωσε ότι η συσκευή που περιείχε δεν ήταν παρά... «κλώνος» αυτού που ανέφερε η αγγελία και δεν κόστιζε παρά ελάχιστα χρήματα!

Από τις έρευνες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι αυτός που είχε εξαπατήσει τον αγοραστή ήταν ένας 19χρονος Έλληνας ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης