Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Λάρισα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Λάρισα

Οι φυγόποινοι είχαν καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Λάρισα
Καταδικασμένοι για σοβαρά αδικήματα ήταν δύο φυγόποινοι αλλοδαποί που συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες στα Ιωάννινα και στην Κακαβιά Ιωαννίνων από αστυνομικούς της  Ασφάλειας  και του τοπικού τμήματος αντίστοιχα. Άλλοι δυο φυγόποινοι συνελήφθησαν και σε περιοχές της Λάρισας

*** Σε βάρος του 46χρονου  Αλβανού που συνελήφθη στην Κακαβιά, εκκρεμούσαν βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών και επτά καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή και απόπειρα κλοπής, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών. Σε βάρος του 31χρονου ομοεθνή του που συνελήφθη στα Ιωάννινα,  εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του του 11ου τακτικού ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για απόπειρα ληστείας καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του Κ.Ο.Κ.. 

Κλείσιμο
*** Στον Τύρναβο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν μια 47χρονη Ελληνίδα  σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 'Οπως εξακριβώθηκε, σε βάρος της εκκρεμούσαν και τρεις αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τυρνάβου για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών. Αλλά και στην περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου ένας 48χρονος Βούλγαρος επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση των περιορισμών διαμονής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης