Κρήτη: Αγόρασε αυτοκίνητο μέσω Internet και του έκλεψαν τα λεφτά

Κρήτη: Αγόρασε αυτοκίνητο μέσω Internet και του έκλεψαν τα λεφτά

Ο 47χρονος από το Ρέθυμνο ήθελε να αγοράσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση σε αγγελία πασίγνωστου σάιτ στο διαδίκτυο, ωστόσο αποδείχτηκε απάτη

Κρήτη: Αγόρασε αυτοκίνητο μέσω Internet και του έκλεψαν τα λεφτά
Τα χρήματα που έδωσε για να αγοράσει αυτοκίνητο «κλαίει» ένας 47χρονος στην Κρήτη κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 47χρονος από το Ρέθυμνο, ήθελε να αγοράσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση σε αγγελία πασίγνωστου σάιτ στο διαδίκτυο.

Κλείσιμο
Αφού ήρθε σε επαφή με τον άνδρα που το πουλούσε, έβαλε τα χρήματα που συμφώνησαν στο λογαριασμό που του δόθηκε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 47χρονος κατήγγειλε ότι στις 15 και 16 Δεκεμβρίου έβαλε στον λογαριασμό συνολικά 6.500 ευρώ, όπως αρχικά είχαν συμφωνήσει χωρίς μέχρι σήμερα να έχει παραλάβει το όχημα.

Όταν έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προκειμένου ο Ρεθεμνιώτης να παραλάβει το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Ο 47χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι έπεσε θύμα απάτης, έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα που ανάρτησε την αγγελία και πούλησε... αέρα κοπανιστό για 6.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης