Πατήσια: Άλλες επτά φορές είχε δώσει χρήματα στην 9χρονη για να την θωπεύσει ο 76χρονος!

Πατήσια: Άλλες επτά φορές είχε δώσει χρήματα στην 9χρονη για να την θωπεύσει ο 76χρονος!

Το παιδί είναι γειτονόπουλο του σάτυρου, που εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του για να δίνει στη μικρούλα «χαρτζιλίκι»

Πατήσια: Άλλες επτά φορές είχε δώσει χρήματα στην 9χρονη για να την θωπεύσει ο 76χρονος!
Ανατρίχιασαν ακόμη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την κυνικότητα του 76χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στο πάρκο της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στα Πατήσια ενώ χάιδευε ερωτικά ένα ανήλικο κοριτσάκι από την Ρουμανία. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, από το περασμένο καλοκαίρι είχε ασελγήσει άλλες επτά φορές στο ίδιο παιδί!

Το 9χρονο κοριτσάκι κατοικεί στην ίδια γειτονιά με τον ηλικιωμένο σάτυρο, ο οποίος εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του για να δίνει στη μικρούλα «χαρτζιλίκι» με αντάλλαγμα να τον αφήνει να την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα! Το ίδιο έκανε και σήμερα, αλλά ένας περαστικός τον είδε και κάλεσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ' αυτοφώρω από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην κατοχή του κοριτσιού βρέθηκε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που μόλις του είχε δώσει ο 76χρονος.

Κλείσιμο
Ο συνταξιούχος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και... παππούς (!), προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει στην 9χρονη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή. Ως τότε, θα παραμείνει κρατούμενος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης