Πούλησαν με πλαστά χαρτιά το τρακτέρ που έκλεψαν

Πούλησαν με πλαστά χαρτιά το τρακτέρ που έκλεψαν

Οι δράστες είχαν κλέψει το αγροτικό μηχάνημα από την αγροτική περιοχή των Λευκογείων Δράμας και για να μπορέσουν να το «πλασσάρουν» ως δικό τους, ζήτησαν από έναν Βούλγαρο και την κόρη του να καταρτίσουν ένα πλαστό παραστατικό που έδειχνε ότι το μηχάνημα ήταν προϊόν αγοροπωλησίας

Πούλησαν με πλαστά χαρτιά το τρακτέρ που έκλεψαν
Μεθοδικοί και οργανωμένοι ήταν τρεις Έλληνες που έκλεψαν πριν από ενάμισι χρόνο ένα τρακτέρ και κατάφεραν να το πουλήσουν με τη βοήθεια Βουλγάρων συνεργών τους οι οποίοι τους εφοδίασαν με πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το είχαν αγοράσει από αυτούς! Μαζί τους, όμως, κατηγορείται και ο αγοραστής.

Οι δράστες ηλικίας 50, 49 και 48 είχαν κλέψει το αγροτικό μηχάνημα από την αγροτική περιοχή των Λευκογείων Δράμας στις 3 Μαΐου του 2015. Για να μπορέσουν να το «πλασσάρουν» ως δικό τους, ζήτησαν από έναν 60χρονο Βούλγαρο και την 41χρονη κόρη του να καταρτίσουν ένα πλαστό παραστατικό που έδειχνε ότι το μηχάνημα ήταν προϊόν αγοροπωλησίας από τη Βουλγαρία.

Κλείσιμο
Έτσι, το πούλησαν σε έναν 45χρονο, στο προαύλιο της επιχείρησης του οποίου εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος των έξι εμπλεκόμενων στην υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένη κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και ψευδορκία και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης