Σέρρες: Τρύγησαν τις ξένες ελιές και τις έκαναν ελαιόλαδο

Σέρρες: Τρύγησαν τις ξένες ελιές και τις έκαναν ελαιόλαδο

Σημαντική οικονομική ζημιά που ξεπερνά τα 3.000 ευρώ προκάλεσαν σε έναν 47χρονο αγρότη δυο Αλβανοί που μπήκαν κρυφά στο αγροτεμάχιό του

Σέρρες: Τρύγησαν τις ξένες ελιές και τις έκαναν ελαιόλαδο
Σημαντική οικονομική ζημιά που φτάνει τα 3.000 ευρώ προκάλεσαν σε έναν 47χρονο αγρότη δυο Αλβανοί που μπήκαν κρυφά στο αγροτεμάχιό του σε περιοχή των Σερρών και ρήμαξαν την παραγωγή των ελαιόδεντρών του. Είχαν, μάλιστα, το θράσος να πάνε τις κλεμμένες ελιές σε ελαιοτριβείο και να βγάλουν μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου!


Η λεηλασία του ελαιώνα έγινε μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, όταν οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 39 χρόνων τρύγησαν όλες τις ελιές, άρπαξαν σημαντική ποσότητα ελαιόκαρπου και την μετέφεραν στο ελαιοτριβείο της περιοχής όπου έβγαλαν συνολικά 691,5 κιλά βιολογικού ελαιολάδου και το παρέλαβαν σε 47 δοχεία. 
Κλείσιμο


Όλα τα δοχεία με το περιεχόμενό τους βρέθηκαν στα σπίτια τους και στο ελαιοτριβείο όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή και αποδόθηκαν στον 47χρονο ιδιοκτήτη του ελαιώνα. Μαζί, κατασχέθηκαν και τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν για να τρυγήσουν τα ελαιόδεντρα. Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης