«Εξπρές του μεσονυκτίου»: Οι ορθοπεδικές ζώνες έκρυβαν δυο κιλά κοκαΐνης

«Εξπρές του μεσονυκτίου»: Οι ορθοπεδικές ζώνες έκρυβαν δυο κιλά κοκαΐνης

Εκτός από τα συνολικά δυο κιλά και 52 γραμμάρια κοκαΐνης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.030 ευρώ, 5.700 λεκ Αλβανίας και τρία κινητά με τέσσερις κάρτες sim

«Εξπρές του μεσονυκτίου»: Οι ορθοπεδικές ζώνες έκρυβαν δυο κιλά κοκαΐνης
Θύμισε «Εξπρές του μεσονυκτίου» η προσπάθεια δυο νεαρών Αλβανών να εισάγουν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην Ελλάδα, περνώντας... νόμιμα τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους κατάλαβαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν, διαπίστωσαν ότι οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 χρόνων φορούσαν... ορθοπεδικές ζώνες και τους ζήτησαν να τις βγάλουν. Στο εσωτερικό της καθεμίας, διαπίστωσαν ότι ήταν κρυμμένη κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 26 γραμμαρίων και αμέσως οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν.

Κλείσιμο
Εκτός από τα συνολικά δυο κιλά και 52 γραμμάρια κοκαΐνης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.030 ευρώ, 5.700 λεκ Αλβανίας και τρία κινητά με τέσσερις κάρτες sim, τα οποία εξετάζονται για να εξακριβωθεί με ποιους έρχονταν σε επαφή στην Ελλάδα οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης