Φυγόποινος με δυο βαριές καταδίκες οδηγήθηκε στην φυλακή

Φυγόποινος με δυο βαριές καταδίκες οδηγήθηκε στην φυλακή

Χειροπέδες καταδικασμένου για κλοπή

astynomia
Για βαριά αδικήματα που εμπίπτουν στον... μισό Ποινικό Κώδικα είχε καταδικαστεί από δυο δικαστήρια ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, Μάλιστα, και οι δυο αποφάσεις ήταν τελεσίδικες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για έκρηξη, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών υλών, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απλή σωματική βλάβη με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 17 ετών και έξι μηνών, αλλά και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για αντίσταση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Χειροπέδες καταδικασμένου για κλοπή

Στη Λάρισα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ένας ακόμη Έλληνας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου που του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης