Δωδεκάχρονος κυνηγός μετάλλων «έγδυσε» αυτοκίνητο στην Άρτα

Δωδεκάχρονος κυνηγός μετάλλων «έγδυσε» αυτοκίνητο στην Άρτα

Ο ανήλικος συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου μαζί με δυο ακόμη Έλληνες ηλικίας 38 και 18 χρόνων, ενώ είχαν ήδη ξηλώσει τα μηχανικά, ηλεκτρολογικά και μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου με σκοπό να τα πουλήσουν

Δωδεκάχρονος κυνηγός μετάλλων «έγδυσε» αυτοκίνητο στην Άρτα
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις «κυνηγούς» μετάλλων την στιγμή που είχαν «γδύσει» στην κυριολεξία ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν βρει σταθμευμένο στην κοινότητα Φιλοθέη της Άρτας. Όμως, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο ένας από αυτούς είναι μόλις... 12 χρόνων!

Ο ανήλικος συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου μαζί με δυο ακόμη Έλληνες ηλικίας 38 και 18 χρόνων, ενώ είχαν ήδη ξηλώσει τα μηχανικά, ηλεκτρολογικά και μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου με σκοπό να τα πουλήσουν για... ψίχουλα σε κάποια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων της περιοχής.

Κλείσιμο
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και οι δυο ενήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή. Η δικογραφία περιλαμβάνει και τον ανήλικο συνεργό τους, που όμως αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης