Χίος: Δυο χρόνια φυλακή για 14 διαρρήξεις οχημάτων

Χίος: Δυο χρόνια φυλακή για 14 διαρρήξεις οχημάτων

Ο 32χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί παλιότερα για την υπόθεση της συμμορίας «Locos» που εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στο νησί

Χίος: Δυο χρόνια φυλακή για 14 διαρρήξεις οχημάτων
Στα «μαλακά» έπεσε ένας νεαρός που ρήμαξε μέσα σε δυο 24ωρα τα σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Χίου. Το Αυτόφωρο δέχθηκε ως ελαφρυντικά ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και ναρκωτικών και του επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Ο 32χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί παλιότερα για την υπόθεση της συμμορίας «Locos» που εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στο νησί. Έτσι, εκτός από τις κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν, τον «πρόδωσαν» και τα αποτυπώματα που άφησε στα συνολικά 14 αυτοκίνητα τα οποία διέρρηξε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, σπάζοντας τα τζάμια τους και κλέβοντας μικροποσά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Κλείσιμο
Έτσι, εντοπίστηκε εύκολα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου που του άσκησε δίωξη για κλοπές και διακεκριμένες φθορές. Με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε να δικαστεί, αλλά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης