Εγκαίνια με δωρεές για το νέο κτίριο του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας

Εγκαίνια με δωρεές για το νέο κτίριο του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας

Το κτήριο ανακαινίστηκε κι εξωραΐστηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση Α. Πασχάλη».

Εγκαίνια με δωρεές για το νέο κτίριο του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας
Το ότι οι δωρεές συγκρατούν και ενισχύουν κατά πολύ τη λειτουργία του ΕΣΥ δεν αποτελεί είδηση.

Με μια ευρεία γκάμα προσφορών, από ασθενοφόρα και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέχρι τα ταπεινά υγειονομικά υλικά οι δωρεές τείνουν να γίνουν ο κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα.

Κλείσιμο
Η πλέον πρόσφατη αφορά ένα πολύ κρίσιμο πεδίο του συστήματος υγείας, εκείνο του ΕΚΑΒ. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Κέντρου, με την ευκαιρία των επικείμενων εγκαινίων των εγκαταστάσεων του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας, το κτήριο ανακαινίστηκε κι εξωραΐστηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση Α. Πασχάλη».
 
Συγκεκριμένα, «το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ (Τομέας Πιερίας) στην Κατερίνη, αποκτά τη νέα έδρα του στο κέντρο της πόλης, σε ειδικά διαμορφωμένες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις εντός της περιμέτρου του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, οι οποίες παραχωρήθηκαν από το Νοσοκομείο για το σκοπό αυτό. Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση Α. Πασχάλη» ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να είναι λειτουργικό το νέο κτίριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ., παρουσία του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ. Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης