Καβάλα: Έκρυβαν ναρκωτικά σε τέσσερα σπίτια και δυο δάση!

Καβάλα: Έκρυβαν ναρκωτικά σε τέσσερα σπίτια και δυο δάση!

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης και διαπιστώθηκε ότι είχαν πάνω τους μικροποσότητες ναρκωτικών

Καβάλα: Έκρυβαν ναρκωτικά σε τέσσερα σπίτια και δυο δάση!
Ώρες ατέλειωτες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να συγκεντρώσουν από διάφορες περιοχές στην Καβάλα τις ποσότητες χασίς που έκρυβαν δύο 23χρονοι Έλληνες, όχι μόνο σε συνολικά τέσσερα σπίτια, αλλά ακόμη και μέσα σε δυο δασικές περιοχές!

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης και διαπιστώθηκε ότι είχαν πάνω τους μικροποσότητες ναρκωτικών. Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στις ιδιοκτησίες τους και οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία σπίτια που διατηρούσε ο ένας από αυτούς σε χωριά και την πόλη της Καβάλας, αλλά και μια δασώδη περιοχή όπου είχε άλλη μια «καβάντζα».

Κλείσιμο
Στα τέσσερα αυτά μέρη και πάνω στον 23χρονο βρέθηκαν ένδεκα συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 452,6 γραμμαρίων, ένα βάζο που είχε μέσα  ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με... βούτυρο (!) βάρους 383 γραμμαρίων! Στο σπίτι του δεύτερου 23χρονου σε χωριό της Καβάλας και σε μια θαμνώδη περιοχή κοντά σε αυτό, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 128 γραμμαρίων. 

Τα συνολικά 963,6 γραμμάρια ναρκωτικών κατασχέθηκαν και οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν διακινούσαν κιόλας τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που είχαν στην κατοχή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης