Έπιασαν με ναρκωτικά νεαρό που είχε προηγουμένως ξαφρίσει ταμείο

Έπιασαν με ναρκωτικά νεαρό που είχε προηγουμένως ξαφρίσει ταμείο

Ο 26χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα ενός 55χρονου και με γρήγορες κινήσεις, άρπαξε 1.500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και το έβαλε στα πόδια

Έπιασαν με ναρκωτικά νεαρό που είχε προηγουμένως ξαφρίσει ταμείο
Μέσα σε ένα 24ωρο κατάφερε να ξοδέψει (ή να... εξαφανίσει) το μεγαλύτερο μέρος από το χρηματικό ποσό που «βούτηξε» από ένα μαγαζί στο Ηράκλειο, ένας νεαρός Έλληνας! Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ελάχιστα χρήματα και ναρκωτικά τα οποία είχε αγοράσει με τα υπόλοιπα.

Ήταν πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 26χρονος στο κατάστημα ενός 55χρονου και τον βρήκε απασχολημένο. Με γρήγορες κινήσεις, άρπαξε 1.500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και το έβαλε στα πόδια. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες αναζητώντας την εικόνα του δράστη από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων.

Κλείσιμο
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το Σάββατο από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν μόνο 255 ευρώ. Ο 26χρονος δεν αποκάλυψε τι έκανε τα υπόλοιπα 1.245 ευρώ, αλλά στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης