Τσάκωσαν τον «ποντικό» των αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Τσάκωσαν τον «ποντικό» των αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Στην κατοικία του δράστη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία

Τσάκωσαν τον «ποντικό» των αυτοκινήτων στο Ηράκλειο
Τα κλοπιμαία που φύλαγε ακόμη στο σπίτι του ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για μια σειρά διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει γι' αυτόν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.


Σε έρευνα που έκαναν, βρήκαν μια φωτογραφική μηχανή που περιλαμβανόταν στα  αντικείμενα τα οποία είχαν κλαπεί από ένδεκα αυτοκίνητα. Βρέθηκαν, ακόμη τέσσερα ζευγάρια γυαλιά και ένα κλειδί αυτοκινήτου των οποίων η προέλευση ερευνάται και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση και άλλων κλοπών. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, ένας φορητός υπολογιστής, συσκευές ipad, ipod, tablet και κινητών, ούτε τα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα που ήταν η λεία του 24χρονου από τις ένδεκα κλοπές και δύο απόπειρες τις οποίες είχε διαπράξει από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Κλείσιμο


Στην κατοικία του δράστη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία μεταξύ των οποίων ένα πολυεργαλείο, ένα κατσαβίδι και ένα μεταλλικό κλειδί , αλλά και δυο μαχαίρια μαζί με ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Αυτά του στοίχισαν και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, εκτός από αυτή των διακεκριμένων κλοπών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης