Μυστήριο καλύπτει τα μαχαιρώματα με νεκρό στο Ηράκλειο

Μυστήριο καλύπτει τα μαχαιρώματα με νεκρό στο Ηράκλειο

Πυκνό σκοτάδι καλύπτει τα κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι ενός 65χρονου στις Πατσίδες του Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 69χρονου κτηνοτρόφου με τραύματα από μαχαίρι, ενώ βαριά τραυματίας είναι και ο ένοικος του σπιτιού που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ!

Η κατάσταση της υγείας του 65χρονου δεν εμπνέει ανησυχία και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο ίδιο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί και ο 69χρονος που υπαβλήθηκε σε χειρουργική εξέταση, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματα του και χθες κηδεύτηκε στα Ανώγεια. Το κίνητρο της μεταξύ τους συμπλοκής παραμένει αδιευκρίνιστο, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά λογομάχησαν εξ αιτίας οικονομικών διαφορών και μετά επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον με μαχαίρια.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρει ότι ο 65χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα του ήταν άγνωστο και επιχείρησε να τον ληστέψει και ότι ο ίδιος τηλεφώνησε ζητώντας βοήθεια. Πάντως, τα ευρήματα των αστυνομικών δείχνουν ότι απλώς γνώριζε τον 69χρονο, αλλά και ότι του... έψησε και καφέ! Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος των δυο ανδρών για να λύσουν το μυστήριο, ενώ έχουν αναλάβει την επιτήρηση του σπιτιού του 65χρονου όπου έγινε το μακελειό, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αντεκδίκησης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης