Συλλήψεις φυγόποινων σε Κιλκίς και Λάρισα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Κιλκίς και Λάρισα

Ένας 51χρονος στην πόλη της Θεσσαλίας είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκισξ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συλλήψεις φυγόποινων σε Κιλκίς και Λάρισα
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα φυγόποινου που εντοπίστηκε στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη. Σύμφωνα με αυτές, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 4.838,40 ευρώ για κλοπή από κοινού και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

*** Για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην πόλη. Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 44χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για πλαστογραφία και απάτη με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης