Θρασύτατος διαρρήκτης αναστατώνει το Μεσολόγγι

Θρασύτατος διαρρήκτης αναστατώνει το Μεσολόγγι

Δρα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και εισβάλλει σε σπίτια ακόμη κι όταν οι ένοικοι βρίσκονται μέσα

Θρασύτατος διαρρήκτης αναστατώνει το Μεσολόγγι
Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί στο Μεσολόγγι για να εντοπίσουν έναν θρασύτατο διαρρήκτη, που δρα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και εισβάλλει σε σπίτια ακόμη κι όταν οι ένοικοι βρίσκονται μέσα! Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, αυτοί που πήραν γερή... τρομάρα όταν τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους!

Ο άγνωστος δράστης συνηθίζει να τρυπώνει στα σπίτια που έχει στο στόχαστρό του παραβιάζοντας κάποιο παράθυρο, ακόμη κι αν βλέπει αναμμένα τα φώτα στο εσωτερικό! Μια γυναίκα κόντεψε να μείνει στον τόπο από τον τρόμο, όταν είδε να ανοίγει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας όπου παρακολουθούσε τηλεόραση και να μπαίνει ο άγνωστος, που ήδη είχε αρπάξει 70 ευρώ ψάχνοντας στο σαλόνι και την κουζίνα!

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο εισβολέας τράπηκε σε φυγή. Το ίδιο έκανε και σε άλλη μια περίπτωση, όταν παραβίασε ένα παράθυρο, το άνοιξε και βρέθηκε μπροστά σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος άρχιζε να καλεί σε βοήθεια! Η δράση του κακοποιού έχει σκορπίσει τον φόβο στην περιοχή και οι κάτοικοι φροντίζουν να ασφαλίζουν καλά παράθυρα και πόρτες, ακόμη κι όταν είναι ξύπνιοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης