«Έσπειρε» στην αυλή του συσκευασίες με ενάμισι κιλό χασίς!

«Έσπειρε» στην αυλή του συσκευασίες με ενάμισι κιλό χασίς!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διέθετε μεγάλες ποσότητες χασίς στη γύρω περιοχή και έκαναν φύλλο και φτερό την κατοικία του

«Έσπειρε» στην αυλή του συσκευασίες με ενάμισι κιλό χασίς!
Πίστεψε ότι θα έπεφτε στα μαλακά ένας 38χρονος που είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Δίωξης Ναρκωτικών, αφού στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας είχε μόνο 25,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Όμως, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διέθετε μεγάλες ποσότητες χασίς στη γύρω περιοχή και έκαναν φύλλο και φτερό την κατοικία του. Έτσι, βρήκαν διάσπαρτες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 338 γραμμαρίων, που ο δράστης είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία της αυλής του σπιτιού! Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** «Σκληρά» ναρκωτικά διακινούσε στην περιοχή του Λαγανά μια 40χρονη Βρετανίδα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. έχοντας στην κατοχή της τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων. Η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης